Føl deg ekstra trygg når du kjører: OnStar er med deg dersom du havner i en ulykke - selv om du ikke er i stand til å ringe etter hjelp.

AUTOMATISK ULYKKESVARSLING: ONSTAR KAN REDDE LIV

  • Automatisk ulykkesvarsling: I det airbagen din utløses, vil den automatiske ulykkesvarslingen bli aktivert. All relevant data om bilen vil da umiddelbart bli sendt til OnStar-senteret: plassering, kjøreretning, farge på bilen og selv alvorlighetsgraden av ulykken.
  • Vi snakker med deg: Spesialtrente OnStar-rådgivere vil ringe deg opp i bilen og kommunisere med deg via din handsfree høyttalertelefon – selv om du er i utlandet, vil samtalen være på ditt valgte språk.
  • Hvert sekund teller: Så snart vi har mottatt all informasjon, og det er klart at du trenger hjelp, vil en OnStar-rådgiver varsle nødetatene umiddelbart.

I NØDSTILFELLER ER VI VED DIN SIDE

  • Du, din passasjer, eller en forbipasserende trenger øyeblikkelig medisinsk hjelp? Bare trykk på SOS-knappen og en OnStar-rådgiver vil hjelpe deg.
  • Din OnStar-rådgiver vil bruke GPS for å oppgi din nøyaktige posisjon til nødetatene, som vil rykke ut så raskt som mulig.

MOTORSTOPP ?

Du har fått motorstopp på veien midt på natten – og mobiltelefonen din har flatt batteri. Bare trykk på den blå knappen i taket for å koble til Opel OnStar.

Hvis du får motorstopp i et avsidesliggende område eller har dårlig dekning på mobiltelefonen, trykker du på serviceknappen for å snakke med en OnStar-rådgiver. Rådgiveren vil registrere dine problemer og hjelpe deg med å skaffe nødvendig hjelp. Dersom bilen din er innenfor dekningsperioden for Opel Assistanse vil OnStar skaffe profesjonell bilberging direkte til din plassering.

ASSISTANSE VED STJÅLET BIL.

Bilen er ikke lenger der du forlot den – den har sannsynligvis blitt stjålet. OnStar kan hjelpe politiet med å finne bilen.

Alt du trenger å gjøre: Melde tyveriet til politiet, og deretter kan din OnStar-rådgiver bistå politiet med å søke etter bilen.

• OnStar lokaliserer din Opel via GPS og følger dens rute. På den måten vil politiet vite hvor bilen befinner seg.

• Din OnStar-rådgiver kan permanent deaktivere tenningen på bilen – når motoren er slått av, kan tyven ikke kjøre mer.

BIL-DIAGNOSE - INGEN OVERRASKELSER

Med bil-diagnosesystemet vet du hva status er til enhver tid.

• Du kan holde deg oppdatert på tilstanden til bilen din. OnStar kan sende deg en månedlig e-post, som inkluderer data over de viktigste systemene på bilen som bla oljens levetid, motoren og lufttrykket i dekkene dine. På den måten vil du alltid ha all relevant informasjon lett tilgjengelig.

• Varsellyset i dashbordet lyser? Bare trykk på serviceknappen og snakk med din OnStar-rådgiver. Ved hjelp av bil-diagnosen vil OnStar-rådgiver kunne avgjøre om det er en skade, hvor alvorlig det er, og om du umiddelbart bør oppsøke et verksted.

• Du blir faktisk nødt til å oppsøke et verksted? Irriterende, men OnStar gjør det enkelt for deg: Din OnStar-rådgiver sender adressen til det nærmeste Opel-verkstedet rett til ditt innebygde navigasjonssystem i bilen.