Personvernerklæring og informasjonskapsler – Bilsok.com

1. Introduksjon
1.1 Vi er forpliktet til å beskytte personvernet til våre besøkende på nettstedet og tjenestene. Bilsok.com følger personopplysningsloven.
1.2 Denne policyen gjelder der vi opptrer som datakontrollant med hensyn til personopplysningene til våre besøkende og brukerne av nettstedet; med andre ord, hvor vi bestemmer formålene og måtene for behandlingen av personopplysningene.
1.3 Ved å bruke vår nettside og godta denne policyen, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler i samsvar med vilkårene i denne policyen. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at det kan medføre at tjenestene på Bilsok.com ikke fungerer optimalt.

2. Dette dokumentet ble opprettet ved hjelp av en mal fra SEQ Legal

3. Hvordan bruker vi dine personlige data
3.1  Vi kan behandle data om din bruk av vår nettside » bruksdata «. Bruksdataene kan omfatte din IP-adresse, geografisk plassering, nettlesertype og -versjon, operativsystem, henvisningskilde, lengden på besøk, sidevisninger og nettstednavigasjonsveier, samt informasjon om tidspunktet, frekvensen og mønsteret for tjenesten din. Kilden til bruksdataene er vårt analytics tracking system. Disse bruksdataene kan behandles med det formål å analysere bruken av nettstedet og tjenestene. Retsgrunnlaget for denne behandlingen er overvåking og forbedring av nettstedet og tjenestene våre.
3.2 Vi kan behandle dine konto data » kontodata «. Kontodataene kan inkludere navn og e-postadresse. Kontodataene kan behandles med det formål å drive nettstedet vårt, tilby våre tjenester, sikre sikkerheten til nettstedet og tjenestene våre, opprettholde sikkerhetskopiering av våre databaser og kommunisere med deg.
3.3 Vi kan behandle informasjonen din inkludert i din personlige profil på vår nettside » profildata «. Profildataene kan omfatte ditt navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, profilbilder, organisasjonsnummer.
3.4 Vi kan behandle informasjon du legger inn for publisering på vår nettside » publikasjonsdata «. Publiseringsdataene kan behandles for å muliggjøre slik publisering og administrasjon av vår nettside.
3.5  Vi kan behandle informasjon om transaksjoner, som du inngår med oss ​​ via vår hjemmeside » transaksjonsdata «.
3.6 Vi kan behandle noen av dine personopplysninger som er identifisert i denne policyen når det er nødvendig for etablering, utøvelse eller forsvar av rettslige krav, enten i rettssaker eller i en administrativ eller utenom domstolsordning. Retslig grunnlag for denne behandlingen er våre legitime interesser, nemlig beskyttelse og påstand om våre juridiske rettigheter, dine juridiske rettigheter og andres juridiske rettigheter.
3.7 Vennligst ikke gi noen annen persons personlige opplysninger til oss, med mindre vi ber deg om å gjøre det.

4. Gi dine personlige opplysninger til andre
4.1 Finansielle transaksjoner knyttet til vår nettside er håndteres av våre betalingstjenester PayPal.no . Vi vil dele transaksjonsdata med våre leverandører av betalingstjenester bare i den utstrekning det er nødvendig for behandling av betalinger, refusjon av slike betalinger og behandling av klager og spørsmål knyttet til slike betalinger og refusjoner]. Du kan finne informasjon om leverandørens personvernregler og -praksis på https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=no_NO .
4.2 Vi kan også avsløre dine personlige opplysninger der slik opplysning er nødvendig for å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav, enten i rettssaker eller i en administrativ eller utenom domstolsordning også offentlige myndigheter som Skatteetaten, Tolletaten, Politiet.

5. Internasjonale overføringer av dine personlige data
5.1 Vertsinnretningene for nettstedet vårt er lokalisert i Nederland
5.2 Du erkjenner at personopplysninger du sender inn for publisering via vår nettside eller tjenester kan være tilgjengelig via Internett over hele verden. Vi kan ikke hindre bruk av eller misbruk av slike personopplysninger av andre.

6. Beholder og sletter personlige data
6.1 Så lenge kontoen din er aktiv, tar vi vare på dine personlige data.
6.2 Hvis du ber om å slette brukerprofilen din på Bilsok.com, vil vi slette personlig informasjon fra profilen din og fra bilannonsene som er opprettet av deg.

7. Endringer
7.1 Vi kan oppdatere denne policyen fra tid til annen ved å publisere en ny versjon på vår nettside.
7.2 Du bør sjekke denne siden noen ganger for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer i denne policyen.
7.3 Vi kan varsle deg om endringer i disse reglene via e-post.

8.Dine rettigheter
8.1 Du kan instruere oss om å gi deg personlig informasjon vi har om deg, å gi denne informasjonen vil kreve:
– gi riktig ID-kort
8.2 Vi kan holde tilbake med personlig informasjon som du ber om i den grad loven tillater det.
8.3 Du kan når som helst instruere oss om ikke å behandle dine personlige opplysninger til markedsføringsformål.
8.4 Dine hovedrettigheter i henhold til databeskyttelsesloven er:
– retten til tilgang
– rett til rettelse;
– retten til å slette;
– retten til å begrense behandlingen
– rett til å motsette seg behandling;
– retten til dataportabilitet;
– retten til å klage til en tilsynsmyndighet
– retten til å trekke tilbake samtykke

9.Om cookies
9.1 En informasjonskapsel er en fil som inneholder en identifikator (en streng med bokstaver og tall) som sendes av en webserver til en nettleser og lagres av nettleseren. Identifikatoren sendes deretter tilbake til serveren hver gang nettleseren ber om en side fra serveren.
9.2 Informasjonskapsler kan være enten «vedvarende» informasjonskapsler eller «økt» informasjonskapsler: En vedvarende informasjonskapsel lagres av en nettleser og forblir gyldig til den fastsatte utløpsdatoen, med mindre den er slettet av brukeren før utløpsdatoen. en øktkake, derimot, vil utløpe ved slutten av brukerøkten, når nettleseren er stengt.
9.3 Informasjonskapsler inneholder vanligvis ikke informasjon som personlig identifiserer en bruker, men personlig informasjon som vi lagrer om deg, kan være knyttet til informasjonen som er lagret i og hentet fra informasjonskapsler.

10. Cookies som vi bruker
10.1 Vi bruker informasjonskapsler til følgende formål:
– autentisering – vi bruker informasjonskapsler for å identifisere deg når du besøker nettstedet vårt og når du navigerer på nettstedet vårt.
– status – vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å avgjøre om du er logget inn på vår nettside
– personalisering – vi bruker informasjonskapsler for å lagre informasjon om dine preferanser og å tilpasse nettstedet for deg.
– sikkerhet – vi bruker informasjonskapsler som et element i sikkerhetsforanstaltninger som brukes til å beskytte brukerkontoer, inkludert å forhindre svindelbruk av påloggingsinformasjon, og for å beskytte nettstedet og tjenestene våre generelt
– annonsering – vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å vise annonser som vil være relevante for deg
– analyse – vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere bruken og ytelsen til nettstedet og tjenestene våre
– informasjonskapsel samtykke – vi bruker informasjonskapsler for å lagre dine preferanser i forhold til bruken av informasjonskapsler generelt.

11. Cookies brukt av våre tjenesteleverandører
11.1 Våre tjenesteleverandører bruker informasjonskapsler, og disse informasjonskapslene kan lagres på datamaskinen din når du besøker nettstedet vårt.
11.2 Vi bruker Google Analytics til å analysere bruken av nettstedet vårt. Google Analytics samler informasjon om bruk av nettstedet ved hjelp av informasjonskapsler. Informasjonen som er samlet om nettstedet vårt, brukes til å lage rapporter om bruken av nettstedet vårt. Googles retningslinjer for personvern er tilgjengelig på: https://www.google.com/policies/privacy/

12. Administrere informasjonskapsler
12.1 De fleste nettlesere lar deg nekte å godta informasjonskapsler og slette informasjonskapsler. Metodene for å gjøre det varierer fra nettleser til nettleser, og fra versjon til versjon. Du kan imidlertid få oppdatert informasjon om blokkering og sletting av informasjonskapsler via disse linkene:

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=no (Chrome);
https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences (Firefox);
http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/ (Opera);
https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);
https://support.apple.com/kb/PH21411 (Safari);
https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Edge).

12.2 Blokkering av alle cookies vil ha en negativ innvirkning på brukervennligheten på mange nettsteder.
12.3 Hvis du sperrer informasjonskapsler, kan du ikke bruke alle funksjonene på nettstedet vårt.

13. Våre detaljer
13.1 Dette nettstedet eies og drives av  Marcin Ressel
13.2 Du kan kontakte oss:
– med post, post@bilsok.com
– bruker vår nettside kontaktskjema https://bilsok.com/kontakt/

14. Databeskyttelsesansvarlig
14.1 Vår databeskyttelsesansvarligs kontaktdetaljer er: Vi starter snart samarbeid

Publiseringsdato 15.04.2018